Programul de intervenție timpurie (PIT)

Ajutați la urmărirea și monitorizarea etapelor de dezvoltare ale copilului

Pe masura ce copilul tau creste, observă la el fiecare mica dezvoltare. La unii copii o etapă poate dura puțin mai mult decât la alții – și pot avea nevoie de ajutor suplimentar de-a lungul drumului. Dacă sunteți îngrijorat de faptul că copilul dvs. nu progresează de-a lungul etapelor de dezvoltare, este de dorit să vă faceți timp să parcurgeți programul de intervenție timpurie pediatrică (PIT) de la Asociația Support

Oferim o varietate de servicii terapeutice și de sprijin pentru a ajuta copii care au întârzieri de dezvoltare. Specialiștii PIT ai Asociației pot evalua copilul dvs. acasă sau în alte medii, cum ar fi site-urile de îngrijire a copiilor, pentru a determina dacă întâmpină întârzieri de dezvoltare. Specialiștii noștri evaluează abilitățile de auto-ajutor ale copilului dvs., cum ar fi hrănirea, abilitățile de învățare, abilitățile de comunicare, abilitățile motorii, dezvoltarea senzorială și interacțiunile sociale.

Părinții nu au nevoie de recomandarea unui medic pentru a accesa acest serviciu. Pentru a fi eligibili, copiii trebuie să îndeplinească anumite criterii, cum ar fi:

Vârsta 3 sau mai mică
Arată deficiențe măsurabile și definite în anumite domenii
Deja au diagnosticări medicale specifice de TSA

Puteți descarca aici listele de verificari și alte recomandări:

 

Dacă este eligibil, echipa noastră de evaluare va crea un plan individual de servicii familiale pentru a ajuta copilul să se dezvolte până la potențialul său maxim.

Programul de intervenție timpurie caută finanțare iar orice ajutor în acest sens ne este foarte util.

 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați aici.

Putem stabili și o întâlnire  de 15-30 de minute pentru a ne cunoaște mai bine.