ajutor autism

 

Există numeroase modalități de implicare în comunitatea de noastră.

Asociația Support Children to Develop and Grow îi încurajează pe membrii și suporterii săi să fie informați în permanență și să fie activi în problemele actuale de advocacy cu privire la autism, să rămână la curent cu cele mai recente știri și probleme legate de autism prin newsletterul nostru online TSA-info și să depună eforturi pentru a participa la evenimentele cu privire la tematica legata de autism și TSA ori ADHD, sau alte conferințe din zona dumneavoastră. Beneficiile de a fi implicat în comunitatea  sunt multe, în special legate informații la zi cu cele mai potrivite tratamente și resurse disponibile pentru a vă ajuta pe cei iubiți.

Asociația noastră se străduiește să ofere resurse credibile și la zi, de aceea ne creăm zi de zi legături la nivel național și internațonal și colaborări cu alte organizații și profesioniști în TSA și ADHD din întreaga lume. În baza acestor relații de colaborare, baza de date a resurselor Asociației continuă să crească și să fie ținute la zi cu liste cuprinzătoare de resurse. Faceți clic aici pentru a începe căutarea.

Înscrieți-vă la newsletter-ul gratuit al Asociației Support Children to Develop and Grow – TSA-info

TSA-info este un buletinul informativ lunar gratuit al Asociației Support Children to Develop and Grow, cu cele mai recente actualizări despre știri, advocacy, cercetare, educație, conferințe și resurse. Înscrieți-vă aici pentru a primi TSA-info.

Înscrieți-vă la alertele de acțiune ale Asociației Support Children to Develop and Grow.

Istoria și misiunea Asociației Support Children to Develop and Grow sunt întemeiate pe idea de a împuternici indivizii și familiile să se autoeduce și să susțină ei înșiși și cei dragi. În plus, Asociației Support Children to Develop and Grow este activă în arena de politică publică și încurajează membrii săi să se implice și să ia măsuri în probleme importante prin alertele de acțiune pe site-ul nostru și în buletinul nostru informativ online TSA-info. Alertele de acțiune ale Asociației Support Children to Develop and Grow vă vor informa despre o legislație națională importantă, oferindu-vă șansa de a vă auzi vocea. Contactați-ne pentru a primi alerte de acțiune.

Participați la un eveniment

Asociației Support Children to Develop and Grow sponsorizează  adunari ale persoanelor afectate TSA sau ADHD, a familiilor și profesioniștilor la evenimente  și expoziția despre tulburările de spectru autism si ADHD.

Luați un curs gratuit
Site-ul nostru oferă cursuri online pentru ca utilizatorii să-și sporească cunoștințele despre autism în general, precum și cursuri pe teme specifice legate de autism. Acestea durează aproximativ 30 de minute pentru a fi finalizate, iar participanții pot descărca un certificat de finalizare după terminare.

Autismul 101
Autismul și mediul 101

Fii un membru al Asociatiei

Dacă doriți să deveniți membru organizației Asociatiei Support Children To Develop And Grow ca persoana juridică, puteți afla mai multe despre cum puteți face acest lucru făcând clic aici.