Ca partener corporativ, ne puteți sprijini activitățile.

Asociația Support Children to Develop And Grow explorează în mod constant modalități de a-și îndeplini misiunea: îmbunătățirea vieții tuturor celor afectați de autism. În spiritul acestei filozofii, ne orientăm efortul de a menține comunitatea noastră mai bine informată cu privire la produsele și serviciile firmelor ce sunt atrase de o chemare similară. Ne deschidem astfel solicitărilor din partea întreprinderilor și organizațiilor, care au valoare de oferit comunității noastre. În spiritul furnizării informațiilor de calitate, a resurselor valoroase și a îmbunătățirii vieții, aducem comunității noastre Programul  ”Business Supporter – Children to Develop And Grow”.

Ca prieten al Asociației Support Children to Develop And Grow, sperăm că veți găsi astfel o resursă valoroasă. Vă îndemnăm să apreciați acele afaceri care prețuiesc și respectă toate persoanele cu TSA, ADHD și familiile lor. Vă invităm să explorați acest program și să îl împărtășiți familiei și prietenilor. Dacă organizația dvs. este interesată să devină suporter în program, vă rugăm să ne contactați.

Programul – Asociația Support Children to Develop And Grow parteneri corporativi

Pentru a ajuta cat mai mulți copii pentru a se dezvolta cât mai frumos dar și familiile acestora, prin crearea de campanii cat mai eficiente, avem nevoie de ajutor. Avem nevoie de sprijinul şi de implicarea companiei dumneavoastră. Puteti sa ajutați și dumneavoastră la proiectele noastre , prin directionarea a 20% din impozitul pe profit fără a avea costuri. Daca detineti sau conduceti o firma profitabila, tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati formularul de mai jos si sa-l completati.

Daca reprezentati o companie, puteti sa ajutati camapaniile noastre umanitare prin sponsorizarea asociatiei noatre cu 20% din impozitul pe profit, in limita a 5‰ din cifra de afaceri. Sponsorizarea se poate face oricand in timpul anului, nu mai tarziu de 31 decembrie, atat in baza rapoartelor financiare externe, cat si pe baza estimarilor contabile. Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit, daca se încadrează în limitele legii şi dacă se face până la sfârşitul anului, pe baza unui contract , pe care il puteti descarca de AICI

Ajutorul acordat prin această sponsorizare, nu implica nicio cheltuială suplimentară pentru compania dumneavoastră.

Beneficiile sponsorizarii cu 20%

● decideți singuri unde doriti sa directionati o parte din profitul companiei la care activati conform Codului Fiscal, cei 20% din impozitul pe profitul firmei Dumneavoastra vor fi directionati catre stat.

● Satisfactia de a contribui substantial la salvarea de vieti omenesti prin finantarea campaniilor noastre

● Satisfactia de a face o fapta buna

● Alaturarea numelui companiei dumneavoastra alaturi de o asociație ce

Va multumim pentru ajutor!

Contractul de sponsorizare a 20% din impozitul pe profit, in format Pdf, il puteti descarca de AICI

Compania dvs. poate ajuta să finanțaze terapii pentru copii sau poate sponsoriza o activitate sau un eveniment.

Contactați-ne la secretariat @ asociatiasuport.ro pentru a intra în legătură pentru a discuta oportunitățile de parteneriat cu echipa noastră. În calitate de sponsor, sigla companiei dvs. va fi afișată pe site-ul web al Asociatiei Support Children to Develop and Grow și va fi legată de site-ul dvs. Web.

* Participarea la programul ”Business Supporter- Children to Develop And Grow” nu implică aprobarea sau parteneriatul de produse și servicii.

Asociația Support Children to Develop And Grow recunoaște următoarele entități ca suport pentru programul ”Business Supporter – Children to Develop And Grow”.

Fiecare afacere sau organizație recomandată mai jos, a contribuit considerabil la Asociația Support Children to Develop And Grow.

Sperăm că veți lua în considerare explorarea ofertei suporterilor afiliați ai Asociației Support Children to Develop And Grow!